O Σταύρος Βαρθαλίτης, ετοιμάζει σοκολατένιο φλάν!
Υλικά για το φλάν:
· 4 μέτρια αυγά
· 390 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
· 380 γρ. ζαχαρούχο γάλα
· 340 γρ. γάλα εβαπορέ
· 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
· 120 γρ. κρέμα τυρί σε θερμοκρασία δωματίου
· ¼ κ.γ. αλάτι
· 2 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου για τη φόρμα
· 2 λίτρα ζεστό νερό για το ταψί
Υλικά για το κέικ:
· 120 γρ. αλεύρι γ. ο. χ.
· 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
· 40 γρ. κορν φλάουρ
· 35 γρ. κακάο
· 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
· ½ κ.γ. αλάτι
· 220 γρ. ηλιέλαιο
· 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
· 150 γρ. φρέσκο γάλα 3,5%
· 2 μέτρια αυγά
Δείτε το βίντεο με τη λαχταριστή συνταγή!
Δείτε ακόμη: Μιλφέιγ με κρέμα λευκής σοκολάτας από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!