Quantcast

Καλλυντικά: Ένας πλήρης οδηγός για να τα οργανώσετε σωστά

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να αγοράζουμε πολλά και διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς.

Σίγουρα, όμως, δεν τα χρησιμοποιούμε όλα. Συνήθως, καταλήγουμε να βαφόμαστε και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας με τα ίδια, συγκεκριμένα προϊόντα.

Και κάπως έτσι, δημιουργείται ένα χάος στο μπάνιο και τα ντουλάπια μας. Παρακάτω, θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τα καλλυντικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  1. Δείτε τα καλλυντικά σας

Για να μπορέσετε να δείτε ποια χρειάζεστε και ποια όχι, πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα καλλυντικά σας και να τα εξετάσετε. Θα παρατηρήσετε ότι κάποια θα τα είχατε ξεχάσει ότι τα έχετε.

2. Διαβάστε την ημερομηνία λήξης

Όλα τα προϊόντα έχουν ημερομηνία λήξης και πρέπει να την συμβουλευόμαστε, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που πρόκειται να βάζουμε στο πρόσωπο και την επιδερμίδα μας. Ξεφορτωθείτε, λοιπόν, όσα προϊόντα έληξαν!

3. Σας είναι όλα χρήσιμα;

Για όσα έμειναν, σκεφτείτε πόσο συχνά τα χρησιμοποιείτε. Καμιά φορά αγοράζουμε κάτι επειδή μας φαίνεται πολύ ωραίο και ιδιαίτερο, αλλά δε το ανοίξαμε ποτέ ή δε το αξιοποιήσαμε πέρα από ελάχιστες φορές. Αυτά τα καλλυντικά είναι ώρα να τα αποχωριστείτε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα κρατάτε και να πιάνουν χώρο στα συρτάρια, εφόσον δε σας είναι τόσο απαραίτητα.

4. …και με τα πινέλα;

Με τα πινέλα και τα σφουγγαράκια ισχύουν όλα τα παραπάνω. Συγκεκριμένα, όποιο βλέπετε ότι δε το χρησιμοποιείται πετάξτε το. Κάντε το ίδιο σε όποιο πινέλο είναι παλιό και ίσως έχουν χαλάσει οι τρίχες του. Αναφορικά με τα σφουγγαράκια και τα beauty blenders, καλό είναι να τα αλλάζετε τακτικά για να μη μαζεύουν βρωμιά και μικρόβια.

5. Πλύνετε τα σύνεργά σας

Στη συνέχεια, αφού ξεδιαλύνετε τα πινέλα και τα σφουγγαράκια σας, ήρθε η ώρα να τα πλύνετε. Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για πινέλα τα οποία μπορείτε να βρείτε σε κάθε μαγαζί με καλλυντικά και έτσι θα γίνουν σαν καινούργια.

6. Ταξινομήστε τα προϊόντα σας

Τώρα, ήρθε η ώρα να οργανώσετε τα προϊόντα σας. Συγκεντρώστε ομοειδή καλλυντικά και τοποθετήστε τα σε ένα δικό τους ράφι ή συρτάρι. πχ: Σε άλλο συρτάκι τα μολύβια, σε άλλο οι πούδρες, σε άλλο τα κραγιόν κλπ. Έτσι θα βρίσκετε πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε εκείνη τη στιγμή.

Σε περίπτωση που δεν σας επαρκούν τα συρτάρια ή ο χώρος, υπάρχουν πολύ οικονιομκά βαλιτσάκια μακιγιάζ και συρταριέρες για να κάνετε τη δουλειά σας!

 

 

 

 

 

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό κόλπο για σαρκώδη χείλη τα φετινά Χριστούγεννα!

Αν είσαι λάτρης του μακιγιάζ, σίγουρα θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά για σαρκώδη και ζουμερά χείλη. Σε όλα τα social media η επίτευξη...

HOLIDAYS GIVEAWAY! 4 τυχερές θα κερδίσουν ένα σετ με 7 προϊόντα μακιγιάζ για glamorous make up looks, Physicians Formula!

Instagram διαγωνισμός @Glance.greece 4 τυχερές θα κερδίσουν ένα σετ με 7 προϊόντα μακιγιάζ για glamorous εορταστικά make up looks, Physicians Formula! Physicians Formula Στη Physicians Formula πιστεύουν...

SUPER XMAS GIVEAWAY! Μία τυχερή θα κερδίσει το Advent Calendar της ARTDECO με 23 προϊόντα μακιγιάζ!

Instagram διαγωνισμός @Glance.greece Έρχεται η καλύτερη και η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου και τη γιορτάζουμε με την ARTDECO, χαρίζοντάς σε μία τυχερή ένα πανέμορφο...

Θες να είσαι λαμπερή χωρίς μακιγιάζ; 5 μυστικά για την πρωινή σου ρουτίνα!

Υπάρχουν γυναίκες που λατρεύουν το μακιγιάζ σε καθημερινή βάση και άλλες που δεν θέλουν να βάφονται όλες τις ώρες. Καμία από τις δύο περιπτώσεις...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...