Quantcast

Ερμής στον Τοξότη: Οι αλήθειες βγαίνουν στη φόρα – Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις μέχρι 13 Δεκεμβρίου

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Θέλετε να μάθετε τις αλήθειες που βγαίνουν στη φόρα εξαιτίας του Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη; Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις μέχρι 13 Δεκεμβρίου;

Από τις 24 Νοεμβρίου ο Ερμής είναι στον Τοξότη και θα παραμείνει έως τις 13 Δεκεμβρίου 2021. Αυτό επηρεάζει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζώδιο στον τομέα της επικοινωνίας, ενώ δημιουργείται μία επιθυμία να μάθει νέα πράγματα και να ξεδιαλύνει τους στόχους του. Παράλληλα από το γεγονός επηρεάζονται όλα τα ζώδια, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα ταξίδια και στο ευ ζην.

Δείτε ακόμα: Πανσέληνος Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει το κόκκινο φεγγάρι και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Από τη θέση του Ερμή στον Τοξότη τα ζώδια που θα δουν αλήθειες να βγαίνουν στη φόρα είναι εκείνα της Φωτιάς και του Αέρα, δηλαδή οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. 

Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις μέχρι 13 Δεκεμβρίου;

Επειδή η παρουσία του Ερμής στον Τοξότη επηρεάζει αρκετά τη ζωή σου θα πρέπει να κάνει και αποφύγεις κάποια πράγματα μέχρι την ημέρα που θα παραμείνει εκεί, δηλαδή τις 13 Δεκεμβρίου. Θα πρέπει λοιπόν να δώσεις βάσει στο μέλλον και στους στόχους σου, θέτοντας ρεαλιστικούς και μακροχρόνιους. Παράλληλα, άνοιξε τους ορίζοντές σου και αναζήτησε νέες εμπειρίες. Είναι μία καλή ευκαιρία να μάθεις νέα πράγματα, όπως μία άλλη γλώσσα ή να ταξιδέψεις σε άλλους πολιτισμούς. Τέλος πρόκειται για μία ιδανική αφορμή να βγάλεις στο φως όλες σου τις αλήθειες και να αναζητήσεις την πραγματική ευτυχία: Μίλα, διεκδίκησε, γέλα, διασκέδασε, ζήσε, αγάπα. 

Ωστόσο υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να προσέξεις! Απόφυγε τις τσακωμούς, τις βαριές κουβέντες και τις βιαστικές αποφάσεις. Δώσε πολύ σημασία στις λεπτομέρειες αν πρόκειται να κάνεις νέες δουλειές και μη δίνεις υποσχέσεις που ξέρεις ότι μπορεί να μην τηρήσεις. Παράλληλα αν βρεθείς στη μέση ενός καβγά προσπάθησε να κρατήσει την ένταση της φωνής σου χαμηλά. 

Δείτε ακόμα: Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης με χωρισμούς αλλά και φλογερούς έρωτες

Ερμής στον Τοξότη: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη φέρνει μια καλή περίοδο στη ζωή σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρία για σένα που πρέπει να αναγνωρίσεις και να αρπάξεις. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα αν είσαι single ετοιμάσου να έρθει κάτι καλό στη ζωή σου.

Ταύρος

Ο Ερμής είναι στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου γεγονός που σε κάνει να επικεντρωθείς στον τομέα των οικονομικών. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις που αφορούν θέματα κεφαλαίων, ακινήτων και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Στο μεταξύ μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου έναν νέος έρωτας.

Δίδυμοι

Ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης σου βρίσκεται στον Τοξότη και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων. Θα κάνεις λοιπόν ειλικρινείς συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μπορεί να λύσεις προβλήματα επικοινωνίας που σε απασχολούσαν καιρό. Θα βελτιωθείς η σχέση με την οικογένειά σου και θα κάνεις νέες γνωριμίες.

Δείτε ακόμα: Μυστικά και συμβουλές για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να τον κρατήσεις κοντά σου με βάση το ζώδιο του

Καρκίνος

Πρόκειται για μία θετική περίοδο για τα επαγγελματικά σου και ιδανική στιγμή για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Αν είσαι ελεύθερη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά διότι, ένας έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου και μάλιστα από τον επαγγελματικό σου τομέα. 

Λέων

Η περίοδος αυτή είναι η καλύτερη για κάθε είδους απόλαυση! Βγες, γλέντα, ερωτεύσου και βελτίωσε την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν έχεις δεσμό η σχέση βελτιώνεται σημαντικά ενώ αν είσαι ελεύθερη ένας νέος έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά. 

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι στον Τοξότη και ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς με θέματα διακόσμησης σπιτιού και επιδιορθώσεις. Κάνε ταξίδια και δες τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δείτε ακόμα: Ολική έκλειψη ηλίου 2021: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η τελευταία δυνατή έκλειψη του έτους!

Ζυγός

Το διάστημα αυτό είναι πολύ θετικό και νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή. Ευνοούνται ταξίδια και επαφές με συγγενικά πρόσωπα. Στον ερωτικό τομέα θα δεις τον δεσμό σου να βελτιώνεται.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου! Μπορεί να αποκτήσεις μία νέα δουλειά, ενώ στην αισθηματική σου ζωή θα δεις πράγματα να βελτιώνονται. Ήρθε η στιγμή να νιώσεις ασφάλεια με τον σύντροφό σου ή να προχωρήσεις μόνη μπροστά διεκδικώντας την ευτυχία.

Τοξότης

Ο Ερμής από το ζώδιό σου και ευνοεί θέματα τύχης! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και δώσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν ψάχνεσαι στα επαγγελματικά σου, τώρα θα έρθει η κατάλληλη δουλειά! Άρπαξέ την! Ευνοημένη θα είσαι και στην προσωπική σου ζωή. 

Δείτε ακόμα: Έρχεται η μεγαλύτερη έκλειψη σελήνης του αιώνα – Οι φόβοι και οι καταστροφικές προφητείες γύρω από το κόκκινο φεγγάρι

Αιγόκερως

Ο Ερμής περνάει από 12ο οίκο σου και ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Ξεκαθάρισε τις επιθυμίες σου και διεκδίκησε όσα σου αξίζουν. Αν θέλεις να έρθει ξανά στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, ευνοείται η σχέση μαζί του αλλά σε νέες βάσεις. 

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα. Δώσε βάση στον ελεύθερο χρόνο σου, κάνοντας πράγματα που σε βοηθούν να χαλαρώσεις. Δες φίλους, κάνε νέες παρέες και έχει τα μάτια σου ανοιχτά για ενδιαφέρουσες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα.

Ιχθύς

Δώσε βάση στα επαγγελματικά σου! Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, ενώ ταυτόχρονα θα ανοιχτούν για σένα νέες ευκαιρίες. Κάνε λοιπόν υπομονή και δούλεψε όσο περισσότερο μπορείς, θα ανταμειφθείς σύντομα. Παράλληλα ευνοούνται τα ερωτικά ζητήματα και τα θέματα που αφορούν την οικογένεια. 

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα 5 πιο τυχερά ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα μέσα στα Χριστούγεννα

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές!   Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές!   Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές!   Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Λεπτές οι ισορροπίες στις σχέσεις για αυτό το ζώδιο – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη!

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές! Δείτε το παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...