Quantcast

Η Κατερίνα Καινούργιου με super καλοκαιρινό μανικιούρ που θα θέλεις να αντιγράψεις!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Γιατί να συμβιβαστείς με μια απλή απόχρωση, όταν μπορείς να χρωματίσεις τον κόσμο σου με τα πιο cool ombre νύχια; Αυτή η επιλογή θα ανεβάσει αμέσως την εμφάνισή σου από βασική σε λαμπερή!

Το ombre ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στα μαλλιά και τη ραπτική, ενώ τώρα έχει μεταφερθεί και στα νύχια. Κάθε γυναίκα με στιλ γνωρίζει ότι το ντύσιμο από την κορυφή μέχρι τα νύχια σημαίνει ότι όλες οι μικρές λεπτομέρειες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Τα νύχια σου παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και θα πρέπει να είναι περιποημένα.

Γιατί, λοιπόν, να μην αφήσεις πίσω σου το απλό μονόχρωμο βερνίκι σου και να επιλέξεις εντυπωσιακά ombre νύχια με μία μοναδική, δημιουργική πινελιά. Άλλωστε, μεταμορφώνουν με έναν πολύ κομψό και παράλληλα μοντέρνο τρόπο όλα τα μανικιούρ.

Κατερίνα Καινούργιου: Υιοθέτησε τα ombre νύχια στο μανικιούρ της

Το καλοκαίρι έχει βγάλει τον πιο παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό εαυτό στις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities. Πιο ειδικά, η Kατερίνα Καινούργιου δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή από τις καλοκαιρινές διακοπές της και δίνει ρεσιτάλ στις εμφανισείς της.

Το πρόσφατο μανικιούρ της είναι ίσως από τα πιο cool που έχουμε δει μέχρι στιγμής! Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ombre νύχια σε λευκό- μωβ και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. Αυτό το σχέδιο σε αφήνει να συνδυάσεις τα πιο ευφάνταστα χρώματα μαζί και να δημιουργήσεις ένα πίνακα ζωγραφικής στα νύχια σου.

Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε το μανικιούρ της να ξεκινάει με ένα απαλό μωβ χρώμα και οι άκρες των νυχιών της να τελειώνουν σε λευκο.

Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις έκανε ένα super καλοκαιρινό σχέδιο στο μανικιούρ των διακοπών της που αξίζει να αντιγράψεις.

Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζεις ότι το λευκό χρώμα ξεθωριάζει εύκολα, ειδικά αν χρησιμοποιείς μαυριστικά προϊόντα. Οπότε προτίμησε να βάλεις λευκό στην βάση και χρώμα στις άκρες για να μην χρειαστεί να το αλλάξεις σύντομα.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο stylish καπέλο για την παραλία!

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο stylish καπέλο για την παραλία!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Καινούργιου για Μάστορα & Καληφώνη: “Tα έχω κάνει κι εγώ στην προσωπική μου ζωή”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία απάντησε για το unfollow στον Χρήστο Μάστορα. Μετά το τέλος των δηλώσεων του μοντέλου, η...

Κατερίνα Καινούργιου: “Υπέκυψε” στην τάση του milky white & το χρώμα στα νύχια της το θέλεις… χτες

Μια από τις πιο δυνατές τάσεις στα νύχια για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι, είναι το milky white και η Κατερίνα Καινούργιου την...

Κατερίνα Καινούργιου: Η επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

Μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού». Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε...

Τατιάνα Στεφανίδου – Κατερίνα Καινούργιου: Υιοθέτησαν το trend με την φούστα που σπάει ταμεία σε Ελλάδα & εξωτερικό

Το trend με την φούστα που σπάει ταμεία σε Ελλάδα & εξωτερικό υιοθέτησαν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Κατερίνα Καινούργιου, η καθεμιά με τον...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...