Quantcast

Μαύρισμα με Solarium: Tα οφέλη του και 6 SOS συμβουλές για την πρώτη συνεδρία!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το no1 πλεονέκτημα της χρήσης solarium είναι να έχουμε ένα λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα που μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικοί, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι τακτικές επισκέψεις στο solarium προετοιμάζουν το δέρμα για επαφή με τον ήλιο και έτσι αποφεύγουμε τον κίνδυνο δερματικών εγκαυμάτων όταν εκτεθούμε για πρώτη φορά στον πιο έντονο ήλιο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μαυρίσματος στο solarium;

  • Σύνθεση βιταμίνης D3

Όχι μόνο η φυσική ηλιοθεραπεία στην παραλία, αλλά και μια επίσκεψη στο σολάριουμ επιταχύνει την απορρόφηση της βιταμίνης D3. Αυτή η βιταμίνη είναι απαραίτητη για την κατασκευή γερών και υγιών οστών και δοντιών, καθώς και για τη διατήρηση αποτελεσματικών μυών.

  • Ένας τρόπος για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου

Κατά το μαύρισμα στο σώμα εμφανίζονται οι ενδορφίνες. Οι ορμόνες της ευτυχίας προσθέτουν ενέργεια, οπότε το solarium μπορεί να είναι μια λύση για την κακή διάθεση!

  • Ελκυστική εμφάνιση

Το μαυρισμένο σώμα φαίνεται υγιές και πιο αδύνατο. Φυσικά, δεν μπορείς να το παρακάνεις, αφού το πολύ έντονο μαύρισμα αντί να ομορφαίνει, προσθέτει χρόνια.

  • Σε σώζει πριν από επίσημα events

Αν σε περιμένει ένα σημαντικό γεγονός και δείχνεις χλωμή, το solarium μπορεί να είναι ένας γρήγορος τρόπος για να βελτιώσεις την εμφάνιση σου. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του πριν από ένα πάρτι ή έναν γάμο.

H κατάλληλη προετοιμασία πριν την πρώτη συνεδρία solarium

Προετοίμασε το δέρμα σου (peeling)

Την ημέρα πριν από τη συνεδρία, κάνε ένα peeling σε όλο σου το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα αφαιρέσεις τη νεκρή επιδερμίδα, το δέρμα θα γίνει λείο και πιο ευαίσθητο στο μαύρισμα. Χάρη σε αυτό, το μαύρισμα θα διαρκέσει περισσότερο στο δέρμα.

Εγκατέλειψε τα αρώματα και τα έλαια δέρματος

Την ημέρα που θα πας στο solarium, μην φορέσεις αποσμητικά και αρώματα. Το αλκοόλ και τα αρώματα που περιέχονται στα καλλυντικά μπορούν να συμβάλουν στην εμφάνιση ανεπιθύμητων αλλεργικών αντιδράσεων.

Ενημέρωσε το προσωπικό ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς solarium

Όταν επισκέπτείς το σαλόνι ομορφιάς, μίλησε αμέσως με την υπηρεσία και ενημέρωσε ότι είναι η πρώτη σου φορά στο σολάριουμ.

Ο ειδικός με βάση τη συνομιλία θα σε συμβουλεύσει ώστε να επιλέξεις το σωστό κρεβάτι μαυρίσματος και θα καθορίσει τη σωστή διάρκεια της συνεδρίας. Εάν κάτι σε ενοχλεί, κάνε ερωτήσεις. Σίγουρα η υπηρεσία θα σου εξηγήσει τα πάντα ακριβώς.

Βγάλε το μακιγιάζ και τα κοσμήματά σου

Αμέσως πριν τη συνεδρία μαυρίσματος, ξέπλυνε το μακιγιάζ. Όταν κάνεις την συνεδρία, δεν μπορείς να φοράς κοσμήματα, γι’ αυτό βγάλε όλα τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια, καθώς και ένα ρολόι. Εάν φοράς φακούς επαφής, αφαίρεσε τους επίσης.

Προετοίμασε το σώμα σου

Κάλυψε το σώμα σας με ειδικά καλλυντικά που ενεργοποιούν την παραγωγή μελανίνης και μην χρησιμοποιείς κανένα αντηλιακό που είναι αφιερωμένο στην ηλιοθεραπεία στην παραλία. Προστάτεψε το στόμα σου με ένα προστατευτικό φίλτρο καθώς είναι πολύ ευαίσθητα στην ακτινοβολία.

Εάν επιλέξεις την επιλογή solarium χωρίς εσώρουχα, θυμήσου να καλύψεις τις θηλές σου. Τέλος, φόρεσε προστατευτικά γυαλιά στα μάτια σου.

Ενυδάτωσε το δέρμα σου

Αμέσως μετά την συνεδρία πιες πολύ νερό γιατί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σίγουρα θα ιδρώσεις πολύ. Εφάρμοσε λοσιόν σώματος μετά το solarium για να κάνεις την επιδερμίδα σου λεία, σφριγηλή και ελαστική. Η τακτική φροντίδα θα κρατήσει το μαύρισμα περισσότερο.

Photos: Istock

Δείτε ακόμη: Όλη η προετοιμασία που πρέπει να κάνεις πριν το solarium και τα χρυσά tips

Δείτε ακόμη: 9+1 συμβουλές για υγιές και λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικία!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλη η προετοιμασία που πρέπει να κάνεις πριν το solarium και τα χρυσά tips

Θες να μάθεις όλη την προετοιμασία που πρέπει να κάνεις πριν το σολάριουμ αλλά και τα "χρυσά" tips; Το σολάριουμ είναι από τους πιο διαδεδομένους...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...