Quantcast

Nail art: Ιδέες για λευκά νύχια από το Instagram!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ως ένα από τα πιο κομψά χρώματα της σεζόν, είναι το λευκό βερνίκι νυχιών. Αυτή η σικάτη απόχρωση είναι ο τέλειος καμβάς για κάθε nail art. Από πουά έως ένα ανανεωμένο γαλλικό μανικιούρ, υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι για να προσαρμόσεις το λευκό βερνίκι νυχιών στα δάχτυλά σου.

Τα λευκά νύχια είναι το μανικιούρ που δεν μπορεί να αποχωριστεί κανένας, αφού ταιριάζει σε όλες τις εποχές. Δεν θα αρνηθούμε ποτέ ότι αγαπάμε τα ουδέτερα χρώματα στα νύχια, και πόσο μάλλον τα λευκά νύχια. Λειτουργούν σε όλους τους τόνους δέρματος, όλες τις εποχές και για όλες τις περιστάσεις.

Αν αναζητάς το νέο μανικιούρ σου, τα λευκά νύχια του Instagram είναι η τέλεια επιλογή. Τα λευκά νύχια δεν φαίνονται ποτέ θαμπά, αντιθέτως προσθέτουν μια φυσική λαμψή.

Nail art: Ιδέες για λευκά νύχια από το Instagram!

Τα λευκά νύχια είναι η νέα εμμονή του διαδικτύου! Ειδικά το γαλακτερό μανικιούρ με την ονομασία “milky nails” έκανε πάταγο την περασμένη χρονιά. Τα λευκά νύχια ζουν την δική τους στιγμή στη μόδα, και ήρθε η ώρα να τα υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα λευκά νύχια της σεζόν σύμφωνα με το Instagram για να τα δοκιμάσεις και εσύ. Τα λευκά νύχια είναι σικ, και ταυτόχρονα τόσο μοντέρνα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή.

Photos: Istock, Instagram

Δείτε ακόμη: Υπέροχες ιδέες για μαύρα νύχια με glitter τον χειμώνα 2023!

Δείτε ακόμη: Pink power: Ιδέες για εντυπωσιακά ροζ νύχια τον χειμώνα 2023!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα Στεφανίδου, το οποίο ταιριάζει και σε ξανθές αλλά και...