Quantcast

Θεραπεία με κύπελλα: Τι είναι το face cups και πως να το εφαρμόσεις σε χείλη- πρόσωπο

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Θα δοκίμαζες το cupping προσώπου; Εγώ θα πω γιατί όχι, τόσα έχουμε δοκιμάσει. Φαίνεται πως οι θεραπείες με απλά αντικειμένα που προκαλούν sculpting ( γλυπτική) είναι το νέο “in” thing στη περιποίσηση.  Όπως το παραδοσιακό body cupping, αυτή η τεχνική ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου για πιο λείο και σφριγηλό δέρμα και διεγείρει το λεμφικό σύστημα αφού αφαιρεί τις τοξίνες και μειώνει το πρήξιμο. Όλα έχουν ως αποτέλεσμα ένα πιο καθαρισμένο και σφιχτό πρόσωπο.

Χρησιμοποιώντας σετ cupping προσώπου που υπάρχουν στην αγορά, σε ειλικρινά πολύ καλές τιμές (ξεκινάμε απο 14.00€), εξάσκησε τις παρακάτω τεχνικές ανάλογα με τις επιθυμητές σου ανάγκες.

Δείτε ακόμη: Qua Sha: Το θαύμα της Ανατολής για φυσικό botox

2 τεχνικές για χείλη και πρόσωπο με τα cups

Όταν θέλω τα χείλη μου να φαίνονται πιο γεμάτα…

  1. Ξεκινάω εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα chapstick lip balm.
  2. Χρησιμοποιώ το μικρό κύπελλο προσώπου, πιέζω απαλά και το αφήνω το κατά μήκος του άνω και κάτω χείλους. Αυτό το κάνω για περίπου ένα λεπτό.
  3. Στη συνέχεια, σφίξε τα χείλη σου μεταξύ τους και χρησιμοποιήσε το μεγαλύτερο κύπελλο για να αναρροφήσεις τα πλαϊνά και τη μέση (θα πρέπει να ακούσεις το φλιτζάνι να κάνει έναν ελαφρύ ήχο pop). Και πάλι, το κάνω αυτό για περίπου ένα λεπτό. Είναι εξαιρετικό για μια γρήγορη τόνωση πριν από μια βραδινή έξοδο, αν “ψάχνεις” ζουμερά χείλη.

Όταν θέλω να σμιλεύσω το σαγόνι/πιγούνι μου…

  1. Εφαρμόζω λάδι προσώπου ή ορό της επιλογής μου.
  2. Χρησιμοποιώ τα δύο μεγαλύτερα κύπελλα, πιέζω και αρχίζω να γλιστρώ από κάτω από το πηγούνι προς τα έξω προς τη γραμμή του σαγονιού μου και μετά τα αφήνω.
  3. Επαναλαμβάνω αυτό για πέντε λεπτά. Προσπαθώ να το κάνω αυτό μία φορά την εβδομάδα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας το πέντε λεπτά κάθε μέρα για μια εβδομάδα και στη συνέχεια να μειώσεις σε πέντε λεπτά κάθε δεύτερη μέρα την επόμενη εβδομάδα και από εκεί πέντε λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα για συντήρηση (όπως χρειάζεται ).

Photos: Istock

Δείτε ακόμη: Ραγάδες: Γιατί εμφανίζονται οι ραγάδες στο σώμα σου και πως μπορείς τελικά να τις εξαφανίσεις;

Δείτε ακόμη: 8+1 γρήγορα “κόλπα” για να κερδίσεις χρόνo στην ρουτίνα ομορφιάς σου!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...