Quantcast

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το καλοκαιρινό μανικιούρ της είναι η πιο chic και all time classic επιλογή στο βερνίκι!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Οι αγαπημένες μας celebrities αλλάζουν το καλοκαιρινό μανικιούρ τους, όπως τα μαγιό τους. Οι επιλογές είναι πραγματικά τόσο πολλές σε χρώματα και nail art που θα μπορούσες να δοκιμάζεις και εσύ ένα άλλο κάθε εβδομάδα.

Το καλοκαίρι του 2022 έχει συνδεθεί με τα neon χρώματα, οπότε δεν μας εκπλήσσει όταν βλέπουμε μανικιούρ σε φλούο αποχρώσεις. Η έκπληξη, ωστόσο, έρχεται όταν βλέπουμε Ελληνίδες celebrities να κινούνται σε πιο διακριτικούς χρωματισμούς, όπως nude και γαλακτερό.

Η Βάλια Χατζηηθεοδώρου μπήκε, λοιπόν, στην λίστα με τις διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν το σικάτο και all time classic μπεζ καλοκαιρινό μανικιούρ και εμείς σου δείχνουμε το αποτέλεσμα.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το σικάτο μανικιούρ της για το καλοκάιρι 2022

Είναι γνωστό ότι το μπεζ βερνίκι εκτός από κομψό, καταφέρνει να δείχνει τα δάχτυλα πιο μακριά και λεπτά. Καθώς το nude μιμείται το φυσικό χρώμα του δέρματος, το μανικιούρ με τέτοιους τόνους λειτουργεί ως επέκταση του νυχιού.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέλεξε ένα χτιστό μανικιούρ σε μπεζ- καφέ τόνους για τις καλοκαιρινές διακοπές της και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Το nude έχει πολλούς υποτόνους, αφού μπορείς να διαλέξεις μπεζ- ροζ, μπεζ- λευκό ή μπεζ- καφέ για το καλοκαιρινό μανικιούρ. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, λοιπόν, προτίμησε τόνους προς το καφέ για να “δένει” αρμονικά με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα της.

Τα nude νύχια δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα και αποτελεί μία ασφαλή και σικάτη επιλογή στο βερνίκι νυχιών σου. Το θετικό με τις μπεζ αποχρώσεις είναι ότι ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σχήμα νυχιών, αρκεί να βρεις την κατάλλη αποχρώση για την επιδερμίδα σου.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέλεξε την μονοχρωμία για το καλοκαιρινό nude μανικιούρ της, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σε αποτρέπει από το να ψάξεις ιδέες στο Pinterest για σχέδια σε μπεζ νύχια. Θα εκπλαγείς από τις επιλογές!

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αυτό είναι το H&M μαγιό της που σμιλεύει το στήθος και προσφέρει στήριξη!

Δείτε ακόμη: Βάλια Χατζηθεοδώρου: Λαμπερή και εντυπωσιακή, μετά την ανανέωση στα μαλλιά της!

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το δερμάτινο πανωφόρι της είναι ιδανικό για τις βραδινές εμφανίσεις σου!

Οι καμπαρντίνες είναι η ραχοκοκαλιά κάθε καλά επιμελημένης γκαρνταρόμπας. Κομψές, κλασικές και κατάλληλες για μια πληθώρα καιρικών συνθηκών, η καμπαρντίνα αντέχει στη δοκιμασία του...

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τι απάντησε για τον χωρισμό Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» έδωσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου με αφορμή την επιστροφή της στο μουσικό τάλεντ σόου The Voice. Μάλιστα το γνωστό...

The Voice: Η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέστρεψε για ακόμη μία σεζόν – Η υποδοχή του Γιώργου Λιανού!

Τα blind auditions του The Voice ολοκληρώθηκαν και έδωσαν τη σειρά τους στα knock outs.  Στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε στη...

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η καλόγουστη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της με τις παλ αποχρώσεις και το ιδιαίτερο κάδρο

Θέλετε να δείτε την καλόγουστη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, με τις παλ αποχρώσεις και το ιδιαίτερο κάδρο; Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ένα εντυπωσιακό...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...