Quantcast

Ο Γιώργος Μπανταδάκης στο GLANCE.GR: Ο Όρκος, η συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου και η προσωπική ζωή! “Σε μία σχέση αναζητώ την αγάπη”

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ο Γιώργος Μπανταδάκης μιλάει αποκλειστικά στο GLANCE.GR για τη συμμετοχή του στη σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ1, “Ο Όρκος”, τη συνεργασία του με τον Γιάννη Στάνκογλου και την προσωπική του ζωή.

Νέος, ωραίος, ταλαντούχος και low profile. Ο Γιώργος Μπανταδάκης ένας ηθοποιός που λατρεύει τη δουλειά του και δίνει σε κάθε χαρακτήρα που ενσαρκώνει κομμάτια του δικού του εαυτού. Πέρσι τον απολαύσαμε σε ρόλο… δολοφόνου, ενώ φέτος υποδύεται τον δυναμικό δικηγόρο! Ο Γιώργος Μπανταδάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του Γρηγόρη Ζέρβα, τη συνεργασία του με τον Γιάννη Στάνκογλου και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν ξέραμε για την προσωπική του ζωή. 

Φέτος σε απολαμβάνουμε στη σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ «Ο Όρκος». Πες μας δύο λόγια για τη σειρά.

Ναι, φέτος είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί βρίσκομαι σε μια εξαιρετική σειρά. Πρόκειται για μια σειρά που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα. Είναι ένα σπουδαίος συνδυασμός που έχει φτιάξει με μαεστρία η εξαιρετική Τίνα Καμπίτση που το γράφει. Πρόκειται για ένα ιατρικό δράμα με αστυνομική πλοκή και βέβαια ένα σπουδαίο μήνυμα για όλους μας. Την ανάπτυξη της ιατρικής του δρόμου και την προβολή του θέματος των αστέγων.

Ένα θέμα που παγκοσμίως, δυστυχώς, γιγαντώνεται κι είχε γίνει μέρος των σύγχρονων κοινωνιών. Η Τίνα αριστοτεχνικά προσεγγίζει αυτό το θέμα και μαζί με την συγγραφική της ομάδα, που αποτελούν η Σελήνη και η Νιόβη Παπαγεωργίου. Ψάχνουν αληθινές μαρτυρίες αστέγων, μιλάνε και συμβουλεύονται ειδικούς και μας προτρέπουν να απλώσουμε το χέρι μας στο διπλανό, τον αδύναμο, τον άνθρωπο σε ανάγκη και να του παρέχουμε το καλύτερο δυνατό.

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Είχα τη χαρά η Τίνα κι ο σκηνοθέτης μας, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, να με σκεφθούν και να με δοκιμάσουν για κάποιο ρόλο. Έτσι πέρασα από κάστινγκ και τελικά μου ανέθεσαν τον ρόλο του Γρηγόρη κι έγινα μέρος μιας τόσο ωραίας δουλειάς.

Ο Γιώργος Μπανταδάκης στο GLANCE.GR: Ο Όρκος, η συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου και η προσωπική ζωή!

Γιώργος Μπανταδάκης: “Στον Όρκο ο Γρηγόρης και ο Άγγελος θα αντιμετωπίσουν εμπόδια”

Έχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο του δικηγόρου Γρηγόρη που ενσαρκώνεις; Ο ρόλος του Γρηγόρη κρύβει μυστικά;

Ο Γρηγόρης είναι ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων ρόλος και πραγματικά τον απολαμβάνω. Τολμώ να πω, ότι συνεχώς ανακαλύπτω πράγματα, όσο αναπτύσσεται ο ρόλος που έχουμε κοινά με τον Γρηγόρη. Είναι ένας καλός φίλος, αφού προσπαθεί με κάθε μέσο να βοηθήσει τον Άγγελο να λύσει το μυστήριο. Είναι επίσης δυναμικός, αποφασιστικός όταν θέλει να πετύχει κάτι και παρά τα εμπόδια που προκύπτουν, αυτός συνεχίζει να αγωνίζεται για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που κι εγώ έχω σαν άνθρωπος.

Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ανοίξει όλα του τα χαρτιά. Ξέρουμε λίγα για αυτόν και γενικά είναι ένας τύπος, ο οποίος ξέρει να ρυθμίζει το παιχνίδι. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του. Έχει να ψάξει πολλά πράγματα και να προκύψουν ακόμα περισσότερα μέσα από τις αναζητήσεις.

Θα βοηθήσει τον Άγγελο Ράπτη να φτάσει στην αλήθεια σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας και της κόρης του;

Ναι, θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να στηρίξει τον φίλο του και να λύσει το μυστήριο, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Μπορείς να μας δώσεις κάποιο spoiler για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όχι, θα με σκοτώσουν! (Γέλια). Αυτό που ίσως μπορώ να πω είναι ότι ο Γρηγόρης και ο Άγγελος θα αντιμετωπίσουν εμπόδια στην όλη διαδικασία που έχουν ξεκινήσει, αλλά αυτό δε θα τους πτοήσει. Έρχονται νέα ανατρεπτικά στοιχεία στην υπόθεση που θα αλλάξουν τις ζωές των ηρώων.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιάννη Στάνκογλου; 

Ο Γιάννης είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Πάντα κεφάτος, θετικός, βοηθητικός. Σέβεται τον συμπαίκτη του και πάντα θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα. Πράγμα που αρέσει και σε μένα στις συνεργασίες μου. Κάνουμε ένα επάγγελμα που η καλή συνεργασία παίζει σημαντικό ρόλο. Χαίρομαι που έχουμε μαζί έναν μεγάλο κομμάτι σκηνών κι ακούω πάντα την άποψη του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Bantadakis (@gbantadakis)

Η σειρά ολοκληρώνεται φέτος ή υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Εξ όσων γνωρίζω η σειρά θα ολοκληρωθεί, όπως έχει εξ αρχής συμφωνηθεί στα 36 επεισόδια. Και έχουμε να δούμε πολλές ανατροπές κι εξελίξεις.

Φέτος ενσαρκώνεις έναν δυναμικό δικηγόρο, πέρσι έναν δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο, στη σειρά «Έξαψη» του Mega. Τι κερδίζεις μέσα από κάθε ρόλο;

Είναι πραγματικά δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και ήρωες και είμαι ευγνώμων στην Τίνα Καμπίτση που μου τους χάρισε. Είναι γραμμένοι τόσο ολοκληρωμένα που πραγματικά χαίρεσαι όταν τους παίρνεις στα χέρια σου και αγωνιάς να διαβάσεις το παρακάτω. Πέρυσι στην “Έξαψη” ο Θάνος αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο και παρά του ότι από άγγελος μετατράπηκε σε δολοφόνο, ο κόσμος τον αγκάλιασε. Ακόμα και τώρα συχνά με φωνάζουν  Θάνο στο δρόμο. Η “Έξαψη” είχε αποκτήσει φανατικό κοινό. Πράγμα βέβαια που συμβαίνει και φέτος. Ο κόσμος μας έχει ξεχωρίσει και θέλει να μάθει τι θα γίνει παρακάτω. Τόσο ο  Θάνος, όσο και ο Γρηγόρης είναι δύο ρόλοι, που νιώθω τυχερός που μου δόθηκαν. Το να κάνεις διαφορετικά πράγματα είναι για μένα το μεγαλύτερο δέλεαρ σε αυτή τη δουλειά.

Ο Γιώργος Μπανταδάκης στο GLANCE.GR: Ο Όρκος, η συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου και η προσωπική ζωή!

Γιώργος Μπανταδάκης: “Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που θεωρούν την τηλεόραση κάτι κατώτερο”

Τι σε γοητεύει στην τηλεόραση;

Την τηλεόραση την αγαπώ. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που την θεωρούν κάτι κατώτερο. Την θεωρώ ένα σπουδαίο μέσο, που μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα, με ποιότητα και απόλυτο επαγγελματισμό. Ξεκίνησα δουλεύοντας στην τηλεόραση, με γοητεύει ο ρυθμός, η ξεχωριστή τεχνική, οι εναλλαγές που απαιτεί και την απολαμβάνω ιδιαίτερα.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Φέτος εκτός από τον “Όρκο” είχα τη χαρά να βρίσκομαι στην υπερπαραγωγή της Κάρμεν Ρουγγέρη, “Οι Άθλοι του Ηρακλή”, που παίχτηκε στο Christmas Theater και παρακολούθησαν 40.000 θεατές. Παίζαμε σε ένα κατάμεστο θέατρο εν μέσω πανδημίας κι αυτό ήταν υπέροχο. Η Κάρμεν μαζί με τους υπέροχους συνεργάτες της, Χριστίνα Κουλουμπή και Πέτρο Γάλλια ετοίμασαν μια μαγική παράσταση. Επειδή λοιπόν ο κόσμος το ζήτησε ξαναπαίζουμε κάποιες παραστάσεις πριν και μετά το Πάσχα, ενώ στα μέσα Μαΐου, θα είμαστε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Μπανταδάκης στο GLANCE.GR: Ο Όρκος, η συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου και η προσωπική ζωή!

Γιώργος Μπανταδάκης: Η οικογένεια και τα παιδικά χρόνια

 • Γεννήθηκα στις 13 Ιουνίου στη Πάτρα.
 • Μεγάλωσα κι έμεινα στην Πάτρα μέχρι τα 18 που έφυγα για να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο. Βέβαια πάντα εκεί γυρίζω.
 • Εκεί είναι οι υπέροχοι γονείς μου κι ο αδερφός μου και βέβαια αρκετοί παιδικοί φίλοι.
 • Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ όμορφα κι ανέμελα με πολύ θάλασσα, καρναβάλια, μπάσκετ και πάρτι.
 • Είμαι τυχερός που έχω ζήσει ωραία παιδικά χρόνια με αγάπη και ξεγνοιασιά.
 • Έχω έναν αδερφό, δυο χρόνια μικρότερο, τον Άγγελο, που είναι ένας εξαιρετικός γυμναστής, με τρομερές σπουδές και γνώση πάνω στο αντικείμενο του.
 • Ο αδερφός μου είναι άνθρωπος που συνεχώς αναζητά την εξέλιξη πάνω στον τομέα του, που δε σταματά να σπουδάζει και να διαβάζει και ο οποίος είναι και περιζήτητος στη Πάτρα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, τόσο στο κομμάτι της γυμναστικής, όσο και στο κομμάτι της προπονητικής στο ποδόσφαιρο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Bantadakis (@gbantadakis)

Γιώργος Μπανταδάκης: Η αγάπη για την τέχνη

 • Πάντα είχα καλλιτεχνικές αναζητήσεις.
 • Σκίτσαρα κόμικς, έγραφα στίχους, συμμετείχα στις γιορτές του σχολείου και κάποια στιγμή στο Λύκειο μπήκα στη θεατρική ομάδα από σπόντα. Πήγα εκεί με ένα φίλο, διατεθειμένοι να φτιάχνουμε σκηνικά για να χάνουμε ώρες από το μάθημα.
 • Οι καθηγήτριες που είχαν την ομάδα, μας ζήτησαν να μας δοκιμάσουν σε κάποιο ρόλο, το κάναμε σαν αστείο και τελικά παίξαμε στη παράσταση. Ε κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα.
 • Υπάρχουν πολλές δουλειές που με ιντριγκάρουν. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, περισσότερο από όλα θα ήθελα να είμαι σχεδιαστής κόμικς και καρτούν. Ήθελα πολύ να το έχω σπουδάσει κι είναι κάτι που κάνω ερασιτεχνικά όταν έχω χρόνο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Bantadakis (@gbantadakis)

Γιώργος Μπανταδάκης: Οι σπουδές και οι συνεργασίες

 • Έχω τελειώσει “Κοινωνική Θεολογία” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μια σπουδαία ανθρωπιστική επιστήμη με ένα πολυποίκιλο πλαίσιο μαθημάτων και δράσεων.
 • Επίσης τελείωσα τη Δραματική σχολή “Νέο Ελληνικό θέατρο” του Γιώργου Αρμένη.
 • Παρακολούθησα επίσης σεμινάρια υποκριτικής, τραγουδιού και χορού, ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνω τις σπουδές μου πάνω στην “Ειδική Αγωγή στην Εκπαίδευση”.
 • Παράλληλα τα τελευταία χρόνια διδάσκω θέατρο και υποκριτική σε παιδιά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Έχω τη χαρά να έχω όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς και αυτό είναι που με ενδιαφέρει ουσιαστικά. Οι ωραίες συνεργασίες, οι ενδιαφέροντες άνθρωποι. Είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελα να δουλέψω μαζί τους κι εύχομαι όλα να πάνε κατ’ ευχήν.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Bantadakis (@gbantadakis)

Γιώργος Μπανταδάκης: Η προσωπική ζωή και οι σχέσεις

 • Δεν είμαι παντρεμένος. Είμαι σε μια περίοδο που όλα κυλούν ήρεμα και όμορφα.
 • Σε μία σχέση αναζητώ την αγάπη. Αυτό είναι το ζητούμενο μου σε κάθε μορφή σχέσης. Η αγάπη για μένα είναι δώρο και κινητήριος δύναμη.
 • Χαλαρώνω παρέα με φίλους με κουβέντα και καφέ στον ήλιο. Ο ήλιος μου φτιάχνει αυτόματα τη διάθεση…. και βέβαια μια μεγάλη βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Με ηρεμεί και μου εξαφανίζει το άγχος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Bantadakis (@gbantadakis)

Photos: Papadakis Press, NDP, Instagram

Δείτε ακόμα: O Σπύρος Σαραφιανός στο GLANCE.GR: O ρόλος του Τάσου, οι εξελίξεις και η πατρότητα! “Όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήμουν σε γύρισμα του Σασμού”

Δείτε ακόμα: Η Αλίνα Κωτσοβούλου στο GLANCE.GR: Ο ρόλος στον Σασμό και ο ευτυχισμένος γάμος! “Η Άννα έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες”

Δείτε ακόμα: Η Ελένη Καρακάση στο GLANCE.GR: Οι Άγριες Μέλισσες, ο καλλιτέχνης σύζυγος και η μητρότητα! “Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας”

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες μετά την είδηση πως είναι έγκυος!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους αφού ετοιμάζονται να γίνουν σε λίγους μήνες...