Μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star, ο νικητής του Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης μας μαθαίνει να φτιάχνουμε vegan brownies.
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα που μας συμβουλεύει ο έμπειρος σεφ.
Υλικά:
240 γρ. αλεύρι γ. ο. χ., 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 220 γρ. καστανή ζάχαρη, 70 γρ. κακάο, 1 κ.γ. μπείκιν πάουντερ, 1/2 κ.γ. αλάτι, 120 γρ. νερό, 220 γρ. vegan βούτυρο, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας.
Δείτε το παραπάνω βίντεο.