Ο Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει χοιρινό ρολό τύπου “πικάτα” με pesto και μυρωδικά!
ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό χοιρινές κοτολέτες
- 1 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Μισή κούπα βασιλικό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Χυμό από 2 λεμόνια
- Μισή κούπα άνηθο
Δείτε παραπάνω το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής!
Σπιτικά smash burger και τραγανές πατάτες σε κύβους με μπαχαρικά από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!