Μία λαχταριστή συνταγή, «Mac and Cheese», ετοίμασε ο σεφ στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη».
Υλικά: 550 γρ. νερό 220 γρ. γάλα εβαπορέ 250 γρ. κοφτό μακαρονάκι 120 γρ. τσένταρ τριμμένο 100 γρ. γραβιέρα Κρήτης 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 κ.γ. κορνφλάουρ 50 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. κρεμμύδι σκόνη 1/2 κ.γ. μαύρο τριμμένο πιπέρι 1/2 κ.σ. πάπρικα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο Γαλέρα ή panko breadcumbs 1 κ.γ. θυμάρι ή μαϊντανό.
Δείτε το βίντεο.