Quantcast

Εύκολη σπιτική συνταγή για δροσιστική γρανίτα φράουλα!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Τι πιο ωραίο λοιπόν από μία νόστιμη, υγιεινή και πολύ δροσιστική γρανίτα με φρέσκες φράουλες;

Διάβασε παρακάτω τα βήματα για την πιο λαχταριστή συνταγή για να φτιάξεις σπιτική γρανίτα φράουλα:

Μόλις τρία υλικά μόλις υλικά μπορείτε να έχετε έτοιμες τις γρανίτες!

Θα χρειαστείς για δέκα ξυλάκια γρανίτας:

  • Περίπου ένα κιλό φράουλες
  • 1/4 ή 1/2 της κούπας ζάχαρη ή μέλι ανάλογα με το πόσο γλυκιές θέλεις να βγουν οι γρανίτες.

Βάλε τις φράουλες και τη γλυκαντική ουσία, σε ένα μπολ για 15-20 λεπτά. Έτσι οι φράουλες θα βγάλουν όλα τους τα αρώματα και τους χυμούς τους.

Ρίξε το περιεχόμενο του μπολ στο μπλέντερ και πρόσθεσε μια κούπα νερό.

Χτύπα τα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα με την επιθυμητή για εσένα πυκνότητα.

Άδειασε το περιεχόμενο σε θήκες σιλικόνης για παγωτό ξυλάκι και βάλ’ τες στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν.

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κατεψυγμένες φράουλες, όμως με τις φρέσκιες η γεύση θα απογειωθεί!
  • Για να παγώσουν πλήρως οι γρανίτες χρειάζονται περίπου 6 ώρες στην κατάψυξη.
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η απόλυτη συνταγή για scrub χεριών σε 2 απλά βήματα

Αυτό το σπιτικό scrub χεριών λειτουργεί καλύτερα όταν μετά τη χρήση ξεπλύνετε τα χέρια σας με ζεστό νερό. Είναι εξαιρετικά ενυδατικό, αφήνοντας τα χέρια...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...