Υλικά
2 κουταλιές της σούπας γρεναδίνη
πάγος
50 ml τεκίλα
1 κουταλιά της σούπας λικέρ
χυμός από 1 μεγάλο πορτοκάλι,
½ χυμός λεμόνι
1 κεράσι για κοκτέιλ
Εκτέλεση
ΒΗΜΑ 1
Ρίξτε τη γρεναδίνη στη βάση ενός ψηλού ποτηριού και αφήστε την στην άκρη. Γεμίστε έναν αναδευτήρα κοκτέιλ με πάγο και προσθέστε τεκίλα, λικέρ και χυμούς φρούτων. Ανακινήστε μέχρι να κρυώσειτο εξωτερικό του αναδευτήρα.
ΒΗΜΑ 2
Προσθέστε μερικά παγάκια στο ποτήρι σερβιρίσματος και στη συνέχεια ρίξτε προσεκτικά το κοκτέιλ. Προσθέστε περισσότερο πάγο αν χρειαστεί για να γεμίσετε το ποτήρι και μετά γαρνίρετε με ένα κεράσι σε οδοντογλυφίδα ή διακοσμητική ομπρελίτσα.