Η σεφ Μαργαρίτα Νικολαΐδη ετοίμασε από την κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» γαλοπούλα γεμιστή με ρύζι γλασέ, κάστανο, κουκουνάρι και σταφίδες.
Υλικά
- 1 γαλοπούλα 3 κιλά
- 150 γρ. συκωτάκια κοτόπουλο
- 150 γρ. ρύζι γλασέ
- 60 γρ. καρύδι
- 80 γρ. κουκουνάρι
- 50 γρ. σταφίδες
- 100 γρ. κάστανα βρασμένα
- 120 γρ. πορτοκάλι χυμό
- Μισό ματσάκι μαϊντανό
- Μισό ματσάκι άνηθο
- 2 λεμόνια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ. βούτυρο
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 κ.γ. μπαχάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Δείτε παραπάνω το βίντεο με την παρασκευή της συνταγής.