Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ετοίμασε από την κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ένα γευστικό πιάτο που δεν ήταν άλλο από παραδοσιακά σουτζουκάκια με πουρέ.
Υλικά
Για τον κιμά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
5 φέτες ψωμί του τοστ
200 ml κόκκινο κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
κύμινο
αλάτι & πιπέρι
Για τη σάλτσα:
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ πελτέ
1 κ.γ κανέλα
1 κ.γ μέλι
κύμινο
ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
Για τον πουρέ:
600 γρ. πατάτες
100 ml γάλα
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
50 γρ. βούτυρο
αλάτι & πιπέρι
Δείτε παραπάνω το βίντεο με τη συνταγή.