Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά), κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 καρότο, κομμένο σε λεπτά μπαστούνια 1 φύλλο δάφνης 1/3 φλ. ελαιόλαδο ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί ½ φλ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι ½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας αλάτι, κατά βούληση 2/3 φλ. νερό 3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.), parboiled 10’ 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Ριζότο με παντζάρι, γιαούρτι και ρόκα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός…
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια…
Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα…
Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν για τα νύχια τους τα έντονα χρώματα, τότε η…
Σε δική για κακούργημα παραπέμπονται οι δυο άνδρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για…
Σαρώνει κυριολεκτικά στις τάσεις, η τεχνική και το χρώμα που είδαμε να έχει στα μαλλιά…