Θέλετε να πάρετε ιδέες για διαφορετικά, πρωτότυπα μελομακάρονα;
Δείτε παρακάτω την συνταγή που προτείνει η Ευαγγελία Soul Diet μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4.
Για τη ζύμη:
130 γρ. ελαιόλαδο 100 γρ λάδι καρύδας 150 γρ. φυσικό χυμό πορτοκάλι ξύσμα από ένα πορτοκάλι 1 σφηνάκι κονιάκ 1 κ.γ. μαγειρική σόδα 1 1/2 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο 100 γρ. αλεύρι βρώμης 400 γρ. αλεύρι ολικής 5 κ.σ. στέβια 150 γρ. τριμμένο καρύδι ανακατεμένο με 2 κ.σ. κανέλα
Για το σιρόπι:
250 γρ. μέλι 250 γρ. νερό 2 στικς κανέλας 1 φλούδα από πορτοκάλι
Δείτε το παραπάνω βίντεο.