Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει εύκολο και αφράτο κέικ πορτοκάλι!
Υλικά:
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
260 γρ. ζάχαρη
250 ml ηλιέλαιο
370 ml χυμό πορτοκάλι
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
Αλάτι
1 στικ βανίλιας 120 γρ. τσιπς σοκολάτας
Για το γλάσο:
150 γρ. ζάχαρη
2 πορτοκάλια
1 βανίλια
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει παέγια με κοτόπουλο