Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει τάρτα “Κις Λορέν”.
Υλικά
110 γρ. βούτυρο γάλακτος
30 ml σπορέλαιο
30 ml νερό
30 γρ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
180 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 αβγά
80 γρ. καπνιστά αλλαντικά (της αρεσκείας σας)
6-7 μανιτάρια
Μισό κουνουπίδι
30 γρ. αλεύρι
30 γρ. βούτυρο
300 ml γάλα
140 γρ. μίγμα τυριών
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Λαχταριστά μπουτάκια κοτόπουλο πανέ σε corn flakes από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη