Quantcast

Red velvet σοκολατένιος κορμός από τον Ευάγγελο Χασιώτη

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ο pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης, δημιουργεί το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό, red velvet σοκολατένιο κορμό!

 

Για το παντεσπάνι θα χρειαστούμε:

4 αυγά 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. κονιάκ

Αν επιθυμούμε σοκολατένιο βάζουμε και 2 κ.σ. κακάο

Αν θέλουμε red velvet βάζουμε 4-5 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

 

Για την κρέμα:

1 λίτρο φυτική σαντιγί 30 γρ. κονιάκ

Αν επιθυμούμε σεράνο προσθέτουμε 3 κ.σ. κακάο

 

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!

 

Δείτε ακόμη: Κοτόπουλο με γέμιση κάστανα & κουκουνάρια από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...