Ο pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης, δημιουργεί το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό, red velvet σοκολατένιο κορμό!
Για το παντεσπάνι θα χρειαστούμε:
4 αυγά 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. κονιάκ
Αν επιθυμούμε σοκολατένιο βάζουμε και 2 κ.σ. κακάο
Αν θέλουμε red velvet βάζουμε 4-5 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για την κρέμα:
1 λίτρο φυτική σαντιγί 30 γρ. κονιάκ
Αν επιθυμούμε σεράνο προσθέτουμε 3 κ.σ. κακάο
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Κοτόπουλο με γέμιση κάστανα & κουκουνάρια από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη