Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστά σμυρνέικα σουτζουκάκια!
Για τον κιμά θα χρειαστούμε:
800 γρ. κιμάς ανάμεικτος
50 ml. ελαιόλαδο
3 – 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
Κόκκινο κρασί για να μουλιάσουμε το ψωμί
1 κ.σ. κύμινο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Για τη σάλτσα:
50 ml. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κουτί κονκασέ ντομάτας
1 βάζο συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 πρέζα ζάχαρη
1 φύλλο δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
3 κόκκοι μπαχάρι
Αλάτι και πιπέρι
1 lt. ζωμός λαχανικών
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!