Quantcast

Οι 3 κορυφαίες μη χειρουργικές θεραπείες που πρέπει να δοκιμάσεις το 2022!

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Όλοι αντιμετωπίζουμε σημάδια πρόωρης γήρανσης και χαλάρωσης κάποια στιγμή. Ωστόσο, η επεμβατική πλαστική χειρουργική μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσένα.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές μη επεμβατικές θεραπείες που μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σου και να σε κρατήσουν ανανεωμένη και νέα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν μη επεμβατικές θεραπείες λόγω του ελάχιστου χρόνου αποκατάστασης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν θα χρειαστεί να ανακάμψεις καθόλου και μπορείς απλά να επιστρέψεις στη δουλειά σου χωρίς να πάρεις άδεια.

Στo σημερινό μας άρθρο, θα μιλήσουμε για τρεις από τις πιο δημοφιλείς μη χειρουργικές θεραπείες στον κόσμο της κοσμητολογίας.

Αυτές οι τρεις θεραπείες μπορούν να σε βοηθήσουν να γυρίσεις το ρολόι πίσω και να σου δώσουν αυτή την ώθηση στην αυτοπεποίθηση που αναζητάς για το 2022!

Οι 3 κορυφαίες μη χειρουργικές θεραπείες που πρέπει να δοκιμάσεις το 2022:

Botox

Το botox είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μη χειρουργικές θεραπείες. Το botox εκτελείται με μια λεπτή βελόνα που είναι γεμάτη με τοξίνες που παγώνουν τους μύες του προσώπου και μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Γυναίκες και άνδρες χρησιμοποιούν αυτή τη μη χειρουργική θεραπεία για να απαλλαγούν από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Αυτή η υγρή ένεση λειαίνει το πρόσωπο και το κάνει να φαίνεται πιο νεανικό.

Επιπλέον, το botox μπορεί  να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του σώματος για σύσφιξη του δέρματος. Αυτό περιλαμβάνει το πρόσωπο, το λαιμό, ακόμη και τα χέρια σου. Τα αποτελέσματα του Botox δεν είναι μόνιμα, αλλά διαρκούν έως και ένα μήνα ή και τέσσερις μήνες.

Δερματικά Fillers


Τα δερματικά fillers μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και είναι ο τέλειος τρόπος για να γεμίσεις και να λειάνεις το πρόσωπό σου. Αυτά τα εμφυτεύματα μπορούν να εγχυθούν σε διάφορα μέρη του σώματος. Μπορούν ακόμη και να ανυψώσουν και να βελτιώσουν τον όγκο του προσώπου σου.

Συγκεκριμένα, όμως, πολλοί άνθρωποι κάνουν αυτή τη θεραπεία για να συσφίξουν το δέρμα τους και να μειώσουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τα δερματικά fillers είναι ιδανικά για τη μείωση των σημαδιών της ηλικίας και της βλάβης του δέρματος.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα των δερματικών fillers δεν διαρκούν για πάντα. Θα χρειαστεί να κάνεις ρετουσάρισμα των fillers σου αλλά όχι άμεσα αφού μπορούν να κρατήσουν από μήνες μέχρι χρόνια.

Χημικά Peeling


Η τρίτη πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία είναι το χημικό peeling. Αυτή η θεραπεία αναζωογονεί πλήρως την υφή του προσώπου σου και αφήνει το δέρμα σου ολοκαίνουργιο. Αυτή είναι μια από τις λιγότερο επεμβατικές θεραπείες στη λίστα και προσφέρει πολλά οφέλη για το δέρμα σου.

Το χημικό peeling βοηθάει σε πολλά διαφορετικά δερματικά προβλήματα.

Η ακμή και ακόμη και οι ουλές της ακμής μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα απλό χημικό peeling. Η υπερμελάγχρωση, οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και οι βλάβες από τον ήλιο αντιμετωπίζονται επίσης με αυτά τα peeling.

Τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα σε μια εβδομάδα και το δέρμα σου θα είναι απαλλαγμένο από ατέλειες. Αν και ορισμένα άτομα με πιο βαριές ουλές μπορεί να χρειαστεί να κάνουν μερικές παραπάνω θεραπείες.

Photos: Istock

Δείτε ακόμη: Το botox χωρίς φίλτρο είναι η πιο φυσική απάντηση στα ακούνητα… πρόσωπα!

Δείτε ακόμη: Qua Sha: Το θαύμα της Ανατολής για φυσικό botox

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρινοπλαστική: Η viral επέμβαση του Tik Tok είναι η εναλλακτική πρόταση για άψογα αποτελέσματα

Το TikTok είναι το μέρος για να ανακαλύψεις τις πιο πρόσφατες τάσεις και θεραπείες ομορφιάς. Εκεί ανακαλύψαμε τις «επεμβάσεις υγρής μύτης» που γίνονται viral...

Το botox χωρίς φίλτρο είναι η πιο φυσική απάντηση στα ακούνητα… πρόσωπα!

Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε τα αρνητικά του Botox, αφού οι μέρες των παγωμένων προσώπων και των ξαφνιασμένων εκφράσεων, ευτυχώς, έχουν περάσει προ πολλού...

3D Facial Contouring: Η ανώδυνη μέθοδος ανάδειξης των χαρακτηριστικών χωρίς νυστέρι

Το 3D Facial Contouring είναι μια από τις χαρακτηριστικές θεραπείες της εποχής μας. Είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που χρησιμοποιεί ελάχιστες δόσεις δερματικού πληρωτικού...

Microbotox: Η νέα τάση στο botox που επιλέγουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες

Μια νέα καινοτόμα ιδέα–εφαρμογή στηn αισθητική χειρουργική του προσώπου,το microbotox φαίνεται οτι κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις επιλογές των γυναικών για αντιγήρανση. Ο Πλαστικός Χειρουργός...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τατιάνα Στεφανίδου: Το φόρεμά της έχει το χρώμα της σεζόν! Ταιριάζει σε ξανθές & μελαχρινές

Με ένα φόρεμα που έχει αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν εντοπίσαμε στο Instagram την Τατιάνα Στεφανίδου, το οποίο ταιριάζει και σε ξανθές αλλά και...