Υλικά Για το γαύρο: 250γρ. γαύρος 1 σκελίδα σκόρδο 1 λεμόνι Ανθό αλατιού – πιπέρι Για το σερβίρισμα: Αγουρέλαιο Χαλκιδικής 15 κεράσια 1/4 κρεμμύδι 1/2 κ.γ. τσίλι πιπεριά κόκκινη Φύλλα βασιλικού Πιπέρι
Δείτε το παραπάνω βίντεο.
Υλικά Για το γαύρο: 250γρ. γαύρος 1 σκελίδα σκόρδο 1 λεμόνι Ανθό αλατιού – πιπέρι Για το σερβίρισμα: Αγουρέλαιο Χαλκιδικής 15 κεράσια 1/4 κρεμμύδι 1/2 κ.γ. τσίλι πιπεριά κόκκινη Φύλλα βασιλικού Πιπέρι
Δείτε το παραπάνω βίντεο.