Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, φτιάχνει στο “Πρωινό” λαχταριστό κοτόπουλο παπρικάζ με πιπεριές!
Κοτόπουλο παπρικάζ – Υλικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
- 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 3 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε φέτες
- Λίγο φρέσκο Θυμάρι
- 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 400 γρ. ντοματάκια κονκασέ
- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% (1 κεσεδάκι)
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Παραδοσιακά αμυγδαλωτά, τα γλυκά του γάμου