Ο Γαβρηίλ Νικολαΐδης μάς ετοιμάζει καγιανά σερβιρισμένο με σάντουϊτς και λιωμένο τυρί!
Για τον καγιανά θα χρειαστούμε:
1κρεμμύδι (κομμένο σε μικρά κυβάκια)
1 σκελίδα σκόρδο (κομμένη σε μικρά κυβάκια ή πολτοποιημένη)
1 κτγ ξύδι βαλσάμικο
2 ντομάτες (τριμμένες στο χοντρό του τρίφτη)
10 ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
5 αυγά
1 κτγ αλάτι
1 κτγ πάπρικα γλυκιά
Πιπέρι (κατά βούληση)
1 κτγ ρίγανη ξερή
100 γρ. φέτα (συν έξτρα για το σερβίρισμα)
80 ml ελαιόλαδο
Για το σάντουϊτς:
5 ψωμάκια για σάντουϊτς (τσιαπάτα)
500 γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένη για πίτσα
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!