Ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει ροξάκια νηστίσιμα!
Για τα ροξάκια:
380γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φανελάκι ξηρή μαγιά
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
μια πρέζα αλάτι
150ml νερό
120ml ελαιόλαδο
Για την γέμιση:
15γρ. κακάο
40γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κανέλα
20ml νερό
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Λαχταριστή πατατόπιτα σε ζύμη ψωμιού από τον Γιώργο Τσούλη