Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης». Ατομικά γαλακτομπούρεκα για όλη την οικογένεια!
Υλικά:
Για το σιρόπι
300 ml νερό
350 γρ. ζαχαρη κρυσταλλική
1 ξυλάκι κανέλας
Χυμός από μισό πορτοκάλι
Για τη γέμιση
600 ml γάλα πλήρες
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 αυγά medium
100 γρ. σιμιγδάλι
1 κ.γ. βανίλια εκχύλίσμα
50 γρ. βούτυρο παγωμένο
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Γαύρος μαρινάτος με αγουρέλαιο Χαλκιδικής και κεράσια