Μία λαχταριστή συνταγή ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη και της εκπομπής “Ελένη”.
Υλικά
- 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι
- 1 χταπόδι 1-1,5 κιλό
- κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- καρότο, ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 αστεροειδή γλυκάνισο
- 1/4 άνηθο, ψιλοκομμένο
- 200 ml χυμό ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε παραπάνω το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής.
Δείτε ακόμα: Χταπόδι κοκκινιστό με μακαρόνια
Δείτε ακόμα: Χταπόδι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Δείτε ακόμα: Συνταγή για χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι από τον Πέτρο Συρίγο