Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει μανιταρόσουπα!
Υλικά:
100 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
500 ml ζωμό λαχανικών ή πουλερικών
700 γρ. φρέσκα μανιτάρια πορτομπέλο
4 κρεμμύδάκια του στιφάδου
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φύλλο δάφνης
40 ml σόγια με λιγότερο αλάτι
80 ml κρασί ροζέ
1/2 ματσάκι μαϊντανό
80 γρ. παρμεζάνα
1 κ.σ. βούτυρο
φρέσκο θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Τα πιο νόστιμα μακαρόνια ογκρατέν με κοτόπουλο και φέτα από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη