Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μάς ετοιμάζει πάβλοβα σε σχήμα καρδιάς.
Υλικά:
180 γρ. ασπράδι αυγού
180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
180 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κορν φλάουρ
2 βανίλιες
Για την επικάλυψη
500 ml κρέμα γάλακτος
2-3 κ.σ. ζάχαρη
400 γρ. φράουλες
400 γρ. σμέουρα
200 γρ. μύρτιλα
ζάχαρη άχνη
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Οι πιο νόστιμες αλμυρές κρέπες από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη