Αγκινάρες αλά πολίτα από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
4 φρέσκα κρεμμύδια
1 πράσο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 λευκό κρεμμύδι
2 καρότα
2 πατάτες
2 σελινόριζες
500 γρ. αγκινάρες
30 γρ. δυόσμο
100 γρ. άνηθο
1 λίτρο ζωμό λαχανικών
150 γρ. αρακά
Πιπέρι
Ανθός αλατιού
Λεμόνι χυμό
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Κοτόπουλο Tikka Masala από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο