Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοίμασε μακαρονάδα με κεφτεδάκια κοκκινιστά, στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.
Υλικά
Για τα ζυμαρικά
500 γρ. σπαγγετίνι
Για τα κεφτεδάκια
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
2 φέτ. σταρένιο μπαγιάτικο ψωμί χωρίς την κόρα
1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1/2 φλ. φρέσκο γάλα
1 αυγό
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για την πλούσια σάλτσα ντομάτας
1/3 φλ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελ. σκόρδο
600 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες (κονκασέ ή φρέσκες)
1 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος
1 κ.σ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος
1 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο
1 κ.σ. ζάχαρη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Η Αργυρώ ετοιμάζει ζουμερό κοτόπουλο ογκρατέν