Ο Λάμπρος Βακιάρος, στο νέο του βίντεο, κλείνει τον κύκλο των συνταγών για brunch με μία viral συνταγή για σάντουιτς και μία πεντανόστιμη μηλόπιτα για πρωινό που την ετοιμάζεις από το βράδυ.
Το viral σάντουιτς του TikTok
Υλικά (για 2 σάντουιτς)
4 φέτες ψωμί του τοστ (χοντρές)
4 αυγά
½ κ.γ. flavorits AEGEAN FLAKES
1 αβοκάντο
7-8 τοματίνια
2 φύλλα σαλάτας
60 γρ. τυρί ρεγκάτο ή μοτσαρέλα
2 φέτες γαλοπούλα
αλάτι / πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι που να χωράει και τις 2 φέτες ψωμί σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία (6–8).
Παράλληλα σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα δύο αυγά.
Προσθέτουμε 2 κ.γ. ελαιόλαδο, το αυγό και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε ελαφρώς και προσθέτουμε το Flavorits AEGEAN FLAKES και αλάτι. Πριν το αβγό μαγειρευτεί εντελώς «βουτάμε» το κάθε ψωμί στο αυγό και το γυρνάμε από την ανάποδη. (με αυτό τον τρόπο το ψωμί θα κολλήσει με το αυγό και θα μπορούμε να το γυρίσουμε πολύ εύκολα)
Μόλις το αυγό έχει μαγειρευτεί, περνάμε μία σπάτουλα κάτω από την ομελέτα και τα δύο ψωμιά σηκώνομαι και αναποδογυρίζουμε με μία απότομη κίνηση.
Διπλώνουμε στο εσωτερικό την ομελέτα στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί το αβοκάντο τη σαλάτα τα τοματίνια και τη γαλοπούλα. Κλείνουμε το σάντουιτς με το δεύτερο ψωμί και πιέζουμε ελαφρώς από πάνω.
Το αφαιρούμε από το τηγάνι, κόβουμε στη μέση και απολαμβάνουμε.