Quantcast

Ο Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει το viral σάντουιτς του TikTok σε 5 λεπτά

{"ws":5898,"s":"728x90","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6093,"s":"320x50","h":"adman.antenna.gr"}

Ο Λάμπρος Βακιάρος, στο νέο του βίντεο, κλείνει τον κύκλο των συνταγών για brunch με μία viral συνταγή για σάντουιτς και μία πεντανόστιμη μηλόπιτα για πρωινό που την ετοιμάζεις από το βράδυ.

Το viral σάντουιτς του TikTok

Υλικά (για 2 σάντουιτς)

4 φέτες ψωμί του τοστ (χοντρές)
4 αυγά
½ κ.γ. flavorits AEGEAN FLAKES
1 αβοκάντο
7-8 τοματίνια
2 φύλλα σαλάτας
60 γρ. τυρί ρεγκάτο ή μοτσαρέλα
2 φέτες γαλοπούλα
αλάτι / πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι που να χωράει και τις 2 φέτες ψωμί σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία (6–8).
Παράλληλα σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα δύο αυγά.
Προσθέτουμε 2 κ.γ. ελαιόλαδο, το αυγό και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε ελαφρώς και προσθέτουμε το Flavorits AEGEAN FLAKES και αλάτι. Πριν το αβγό μαγειρευτεί εντελώς «βουτάμε» το κάθε ψωμί στο αυγό και το γυρνάμε από την ανάποδη. (με αυτό τον τρόπο το ψωμί θα κολλήσει με το αυγό και θα μπορούμε να το γυρίσουμε πολύ εύκολα)
Μόλις το αυγό έχει μαγειρευτεί, περνάμε μία σπάτουλα κάτω από την ομελέτα και τα δύο ψωμιά σηκώνομαι και αναποδογυρίζουμε με μία απότομη κίνηση.
Διπλώνουμε στο εσωτερικό την ομελέτα στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί το αβοκάντο τη σαλάτα τα τοματίνια και τη γαλοπούλα. Κλείνουμε το σάντουιτς με το δεύτερο ψωμί και πιέζουμε ελαφρώς από πάνω.
Το αφαιρούμε από το τηγάνι, κόβουμε στη μέση και απολαμβάνουμε.

{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5900,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}

Μοιράσου το:

{"ws":5896,"s":"300x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5901,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":5899,"s":"970x250","h":"adman.antenna.gr"}
{"ws":6089,"s":"300x600","h":"adman.antenna.gr"}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς θα φτιάξεις το τέλειο ιταλικό τιραμισού!

Ο Λάμπρος Βακιάρος ολοκληρώνει τη θεματική Italian Series των βίντεό του, αποκαλύπτοντας τη συνταγή για τον βασιλιά του ιταλικού γλυκού. Μετά τη σειρά των videos...

Από τη “Φωλιά των Κούκου” πάει… Mega!

Ο αγαπητός σεφ και νικητής του MasterChef 1, Λάμπρος Βακιάρος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι μέλος της εκπομπής “Fishy” του Γιάννη Τσιμτσέλη, που θα προβληθεί στο...

Εκμέκ με σιμιγδαλένια κρέμα και άρωμα πορτοκαλιού από τον Λάμπρο Βακιάρο

Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, ετοίμασε στη "Φωλιά των Κου Κου", εκμέκ με σιμιγδαλένια κρέμα και άρωμα πορτοκαλιού.  Υλικά για το φύλλο καταΐφι: 400 γρ. φύλλο...

Παραδοσιακά γεμιστά από τον Λάμπρο Βακιάρο

Ο Λάμπρος Βακιάρος, ετοίμασε παραδοσιακά γεμιστά στη "Φωλιά των Κου Κου". Υλικά: 8 μεγάλες τομάτες, 4 μεγάλες πράσινες πιπεριές, 5 κ.γ. ζάχαρη, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη,...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι»...