Θέλετε να αναβαθμίσετε το παγωμένο ποτό σας, όπως θα το έφτιαχνε ένας επαγγελματίας;
Παρακάτω, σας αποκαλύπτουμε ένα απλό, αλλά πολύ σημαντικό κόλπο για να αναβαθμίσετε οπτικά και γευστικά το αγαπημένο σας ποτό.
Πάγωμα του ποτηριού
Το πάγωμα του ποτηριού σας διασφαλίζει ότι τα ποτά σας παραμένουν κρύα όσο το δυνατόν περισσότερο.
Η ψύξη ενός ποτηριού επιτρέπει στο ποτό να διατηρήσει την ιδανική, ψυχρή θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα επιβραδύνει την αραίωση του πάγου στο ποτό σας και θα διατηρήσει το ποτό στη βέλτιστη θερμοκρασία του για περισσότερο. Το πάγωμα στο ποτήρι προσθέτει επίσης μια ωραία αισθητική στην τελική παρουσίαση.
Το πάγωμα του ποτηριού πριν το σερβίρισμα είναι επίσης ένα υποτιμημένο τέχνασμα για την εξόρυξη του γυαλιού με αλάτι. Η συμπύκνωση στο χείλος ενός κρύου γυαλιού, δημιουργεί ένα τέλεια ομοιόμορφο αλατισμένο χείλος κάθε φορά.