Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει σιμιγδαλένιος χαλβάς με ξηρούς καρπούς κι επικάλυψη σοκολάτας.
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
150 ml. ηλιέλαιο ή σπορέλαιο
300 γρ. χοντρό σιμιγδάλι
3οο γρ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
600 ml. νερό
1 σπόρος τόνκα σε σκόνη ή 3 βανίλιες σε σκόνη
70 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
70 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
70 γρ. κράμπερι
70 γρ. σταφίδες
Για την επικάλυψη:
400 γρ. κουβερτούρα υγείας
100 γρ. βούτυρο καρύδας
Λίγους ξηρούς καρπούς για το πασπάλισμα
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!