Μπακαλιάρος με λαχανικά και ελιές από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κόκκινο κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, 500γρ. πατάτες, 1 κόκκινη πιπεριά, 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα, 400γρ. ντομάτα κονκασέ, 200ml νερό, 100γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες στα δύο, 500γρ. λευκόσαρκο φιλέτο ψαριού χωρίς πέτσα, κομμένο σε κομμάτια
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι