Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμο λουλουδένιο ψωμί με σκορδοβούτυρο.
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
500 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 220 ml – 250 ml, χλιαρό νερό (όσο πάρει), 1 νωπή μαγιά (κύβος ολόκληρος), 1 πρέζα ζάχαρη
Για το σκορδοβούτυρο:
200 gr. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου), 1 σκελίδα σκόρδο, αρωματικά βότανα (βασιλικός, μαϊντανός, θυμάρι), αλάτι και φρεσκοτριμμένο, πιπέρι, μπούκοβο
Επιπλέον υλικά: 1 κρόκος αυγού, φρέσκα αρωματικά
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!