Brownies με παγωτό βανίλια και κροκάν αμυγδάλου από τον σεφ Νικήτα Μπατσικούρα!
Υλικά: 500 γρ. μαύρη σοκολάτα 72%, 500 γρ. βούτυρο, 15 κρόκους, 550 γρ ζάχαρη κρυσταλλική, 200 γρ. Αλεύρι, 50 γρ. Κακάο σκόνη.
Για το παγωτό Βανίλια με κροκάν αμύγδαλο: 250 γρ. φυτική σαντιγί, 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα, 410 γρ. γάλα εβαπορέ, 1κγ εκχύλισμα βανίλιας, Αμύγδαλο κροκάν.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή!
Δείτε ακόμη: Καλοκαιρινή μακαρονοσαλάτα από την Καλλιόπη Μπεζαντέ!