Burritos με chili con carne και guacamole από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
7 τορτίγιες
1 κουτί κόκκινα φασόλια
300 γρ καλαμπόκι κατεψυγμένο
4 ώριμες ντομάτες
450 γρ τσένταρ
1 μαρούλι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
2 σκ. σκόρδο
1 φρέσκια καυτερή πιπεριά
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. κόλιανδρο
1/2 κ.γ. σκόνη τσίλι
1/2 κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
1 κ.γ. ζάχαρη
4 κ.σ. ηλιέλαιο
αλάτι
Για το guacamole:
3 αβοκάντο
1/2 κκρεμμύδι ψιλοκομμένο
ταμπάσκο
3 λάιμ
1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
αλάτι
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και κάρυ από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο