Φασόλια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης και κάρυ από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
500γρ φασόλια
2 κρεμμύδια λευκά
1 σκελίδα σκόρδο
400γρ χυμό ντομάτας
400ml γάλα καρύδας
350γρ σπανάκι
4 πιπεριές Φλωρίνης
50ml ελαιόλαδο
1 κ. γλ. κουρκουμά
1 κ.σ. κάρυ
1 κ.γ. τσίλι σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
250γρ ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Κοτόπουλο με αρακά στην κατσαρόλα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο