Κοτόπουλο με αρακά στην κατσαρόλα από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
1 λευκό κρεμμύδι
4 πατάτες
1 κονσέρβα καλαμπόκι
2 καρότα
1 σκελίδα σκόρδο
300γρ αρακάς
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 πράσο
150ml κόκκινο κρασί
1 κ.σ. πελτέ
400γρ. ντομάτα κονκασέ
1 ματσάκι άνηθο
1 κ.γ. κανέλα τριμένη
50ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά, προσούτο και μπεσαμέλ από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο