Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστή πάστα φλώρα!
Για τη ζύμη θα χρεαστούμε:
300 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 πρέζα αλάτι 250 gr., κρύο βούτυρο, 2 αυγά ολόκληρα, 200 gr. σκόνη από φουντούκια, λίγο κρύο νερό
Για τη γέμιση:
150 gr. πάριζα, 100 gr. τυρί τσένταρ, 2 αυγά ολόκληρα, 2 κ.σ. αλεύρι, 200 ml κρέμα γάλακτος, ελαιόλαδο για το σοτάρισμα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μοσχοκάρυδο, άνηθος φρέσκος
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή