Γιουβαρλάκια από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Η συνταγή:
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
120 γρ. ρύζι γλασέ
120 γρ. ξερό κρεμμύδι
10 κλωνάρια δυόσμος
6 κλωνάρια άνηθο
5 κλωνάρια μαϊντανό
1 αυγό
1 καρότο
1 φύλλο δάφνης
100 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για το αυγολέμονο:
2 αυγά (χωριστά κρόκοι και ασπράδια)
2 κουτ. γλ. κορν φλάουρ
2 λεμόνια
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Κοτόπουλο με αρακά στην κατσαρόλα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο