Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει μαμαδίστικους λαχανοντολμάδες αυγολέμονο.
Υλικά:
Για το μαγείρεμα: 100 γρ. μεγάλα φύλλα άσπρο λάχανο 500 γρ. νερό, 4 κρόκοι, κορν φλάουρ, χυμό λεμόνι, άνηθο, για τους λαχανοντολμάδες: 400 γρ. φύλλα από λάχανο άσπρο σε μεγάλα κομμάτια, 500 γρ. γέμιση, Για τη γέμιση : 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο, 15 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο, 10 γρ. δυόσμο ψιλοκομμένο, 60 γρ. ρύζι γλασέ, 8 γρ. αλάτι
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Σολομός με πατάτες σπανάκι και κρέμα