Σούπα με γλυκό τραχανά και μανιτάρια από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. τραχανά γλυκό 300 γρ. μανιτάρια ανάμεικτα (κοινά, πλευρώτους, πορτομπέλο) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 3 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα 4 δαφνόφυλλα 1 φλ. κρασί λευκό 2 κ. σ. κονιάκ 1 φλ. γάλα 1 φλ. γραβιέρα Χωριό μακράς ωρίμανσης, τριμμένη ½ κ.γ. θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο 1 ντομάτα τριμμένη 3 λίτρα νερό αλάτι πιπέρι
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Μπουτάκια κοτόπουλο με μπριάμ και φέτα