Συκώτι σαβόρε με σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων!
Υλικά:
500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι, 8 σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων, 50 γρ. αβγοτάραχο, 2 κλωνάρια δεντρολίβανο, 2 οφτές σκελίδες σκόρδο. 50 ml. ελαιόλαδο, 50 γρ. βούτυρο, 30 ml. βαλσάμικο ξύδι, 20 ml πετιμέζι, 50 γρ. αλεύρι, αλάτι – πιπέρι!
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Ντομάτες γεμιστές με κινόα και φαγόπυρο