Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε γιουβαρλάκια στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.
Υλικά:
- 600γρ. κιμά μοσχαρίσιο λάπα
- 120γρ. ρύζι καρολίνα
- 1 κρεμμύδι
- 2 καρότα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 αβγό
- 3κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 ½ lt ζωμό κοτόπουλο
- ½ ποτήρι νερού ελαιόλαδο
Υλικά για το αβγολέμονο:
- 3 κρόκους αβγών
- 1 ½ κ.σ. κόρν φλάουρ
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 ½ κ.σ. βούτυρο
Δείτε στο βίντεο τη συνταγή της ημέρας από τον Πέτρο Συρίγο