Ο σεφ Ανδρέας Λαγός παρέα με τη Χριστίνα Βραχάλη δημιουργούν το σημερινό μενού στην εκπομπή “Π.Ο.Π. Μαγειρική”
Τα πιάτα που δημιουργούν είναι μουσακάς στο τηγάνι με Γραβιέρα Αγράφων, αλμύρα με κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα και ‘Νησιά που επιπλέουν’ σε σούπα από Κεράσια Τραγανά Ροδοχωρίου.
Συνταγή: Μουσακάς στο τηγάνι με γραβιέρα Αγράφων
Υλικά
Για την κρέμα
- 500 ml γάλα
- 100γρ. γραβιέρα Αγράφων
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
Δείτε παραπάνω το βίντεο με τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής.