Spring roll με λαχανικά και γραβιέρα από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
12 φύλλα spring roll
2 ασπράδια αβγών
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη γέμιση:
200γρ. κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, σε λωρίδες
200γρ. πράσινες πιπεριές, σε λωρίδες
200γρ. κίτρινες πιπεριές, σε λωρίδες
250γρ. κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
3 καρότα σε μπαστουνάκια
100γρ. κρεμμύδι κομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι μαϊνταντό ψιλοκομμένο
1/3 ματσάκι δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο
200γρ. γραβιέρα τριμμένη
μαυροκούκι
1/8 κ.σ. μπούκοβο
Μαρμελάδα ντομάτας:
500γρ. ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
100ml λευκό ξύδι
200γρ. καστανή ζάχαρη
100ml κόκκινο κρασί
2 κλωνάρια αρμπαρόριζας
1κ.γ. τσίλι
Σάλτσα μαγιονέζας με Σόγια sauce:
300γρ. μαγιονέζα
40ml σόγια sauce
1κ.γ. σκόρδο
1κ.γ. πιπερόριζα
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει παστιτσάδα με κοτόπουλο